Проблеми за 48 Кју

Заробете ги по секоја цена!

Од сега па понатаму проблемите не се решаваат со еден потег.

Продолжете да играте додека не се појави точно или погрешно.


Ослободете се од трите бели камења!
Потребни се два потези за тоа. Но, првиот потег е многу важен.Пробајте да ги заробите двата бели камења на левиот раб.

Многу е тешко да се "побегне" на работ.


Толку многу камења! Само внимавајте кои камења се во атари.

Ако направите погрешен потег, ќе ги изгубите вашите камења!


Следна

Содржина

Почетна