Проблеми за 49 Кју

Малку потешки проблеми

Црниот е на потег.
На работ на таблата, ситуацијата е малку поразлична.

Камењата заглавени на работ се скоро заобиколени, па полесно се отстрануваат од таблата.


Каменот во ќошот е во атари.


Сега, двата бели камења се во атари.


Достигнавте следно ниво 49 Kyu!
Следно

Содржина

Почетна