Проблеми за 38 Кју - Борба во ќош

Во близина на ќошовите, има помалку начини да се побегне и заробувањето е полесно.

Па варијациите се многу покомплицирани.

Се вели дека знак за Го гениј е способноста да се преживее во ќош.


Ова е Семеаи во ќош.


Заробете го белиот камен кој ги сече црните.

ВНИМАНИЕ: Играјте додека не забележите точно или погрешно. Продолжете да напаѓате и покрај тоа што белиот бега.

Бидете внимателни од која страна ќе направите атари.


Следна

Содржина

Почетна